E-Commerce & CMS
56846
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56846,select-core-1.4,pitch-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Title Image

E-Commerce & CMS

Huur onze programmeurs in bij personeelstekorten of capaciteitsproblemen
Onze

Programmeurs inhuren

LivingDigitals biedt hulp bij programmeer tekorten. LivingDigitals levert softwarebedrijven ondersteuning met actuele technische kennis en extra ontwikkelaars. LivingDigitals is zo een verlengstuk van een organisatie of levert tijdelijk capaciteit bij gehele projecten. Dit bespaart de opdrachtgever direct in tijd en kosten.

Absolutely

Our work

Awesome.

WORDPRESS PROGRAMMEURS

Wij bieden kosten effectieve WordPress oplossingen aan onze klanten om aan hun wensen te kunnen voldoen. Onze getalenteerde WordPress programmeurs zorgen voor de ontwikkeling van plug-ins en thema’s en kunnen deze ook op maat maken. Wij hebben inmiddels vele projecten in WordPress voltooid voor klanten uit meerdere landen over de hele wereld.

OPENCART PROGRAMMEURS

Huur onze Magento programmeurs in om het meeste uit jouw Magento site te halen. Als ict-bedrijf dat veel affiniteit met e-commerce heeft, weten wij precies hoe we onze capaciteiten met Magento ontwikkeling moeten gebruiken om de gehele ontwikkeling van jouw Magento site voor rekening te kunnen nemen.

WOOCOMMERCE PROGRAMMEURS

Woocommerce is een open source e-commerce platform dat eenvoudig aanpasbaar is en geïntegreerd is met WordPress voor geavanceerde e-commerce functionaliteit. Wij hebben een team met programmeurs die gespecialiseerd zijn in Woocommerce. Wij hebben meer dan 70 Woocommerce website gebouwd voor onder andere fashion, meubels, elektronica en zorg websites.

E-COMMERCE PROGRAMMEURS

Wij hebben veel ervaring en affiniteit met e-commerce en kunnen webshops bouwen met de nieuwe technologie. Ons team is bedreven in alle functionaliteit, waaronder integratie van betaalmethoden, valuta’s en verzendmethoden en dit in meerdere frameworks.

Laat onze programmeurs jouw capaciteitsprobleem oplossen