Web & Fullstack Programmeurs
56840
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56840,select-core-1.4,pitch-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Title Image

Web & Fullstack Programmeurs

Huur onze Web & Fullstack programmeurs in bij personeelstekorten of capaciteitsproblemen
Onze

Programmeurs inhuren

LivingDigitals biedt hulp bij programmeer tekorten. LivingDigitals levert softwarebedrijven ondersteuning met actuele technische kennis en extra ontwikkelaars. LivingDigitals is zo een verlengstuk van een organisatie of levert tijdelijk capaciteit bij gehele projecten. Dit bespaart de opdrachtgever direct in tijd en kosten.

Absolutely

Our work

Awesome.

PHP PROGRAMMEURS

Huur onze PHP programmeurs in voor elke soort front-end en back-end ontwikkeling betreffende websites, webapplicaties en APIs.
Bij LivingDigitals hebben we goed getrainde programmeurs die simpele en gecompliceerde projecten voor rekening kunnen nemen in frameworks als WordPress, Laravel, CodeIgniter, Magento en Drupal. Onze professionals gebruiken Agile en Scrum methodologieën en behandelen projecten alsof het hun eigen project is.

LARAVEL PROGRAMMEURS

Ben je op zoek naar ervaren programmeurs met de juiste kwaliteiten om een succesvol project in Laravel te bouwen? Wij hebben een team met programmeurs dat zich erop heeft toegelegd om alles uit dit veelzijdige PHP framework te halen. Met Laravel kunnen onze programmeurs een snelle ontwikkeling waarborgen wat helpt om kosten te reduceren en een hoge kwaliteit te waarborgen.

PYTHON DJANGO

Huur onze gecertificeerde Python programmeurs in voor front-end of back-end ontwikkeling van websites, webapplicaties en SOAP en RESTful APIs.
Bij LivingDigitals hebben we goed getrained Python programmeurs die zowel simpele als gecompliceerde projecten voor rekening kunnen nemen. Met Python richten we ons op het bouwen van robuuste en schaalbare applicaties.

REACTJS PROGRAMMEURS

Gelet op de groeiende vraag naar interactieve websites gebruiken wij ReactJS als onderdeel van onze standaard technologieën. Omdat dit een JavaScript framework is dat ondersteund wordt door Facebook hebben wij er veel vertrouwen in. Daarom heeft ons team met programmeurs ervaring met het bouwen van allerlei soorten interfaces met behulp van ReactJS.

NODEJS PROGRAMMEURS

Bij Codenser bieden wij de kosteneffectieve en flexibele modellen voor het inhuren van onze NodeJS programmeurs. Onze programmeurs hebben de kwaliteiten om mobiele en web applicaties te maken met behulp van NodeJS. Onze programmeurs hebben ook uitgebreide kennis van front-end JavaScript zoals AngularJS en jQuery.

FRONT-END PROGRAMMEURS

Heb jij front-end programmeurs nodig voor jouw project? Wij bieden programmeurs aan met de ervaring in de meest recente technologieën zoals AngularJS en ReactJS. Wij geven om de details en willen zo de ultieme gebruikerservaring samenstellen. Wij kiezen het juiste framework en nemen de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

CAKEPHP PROGRAMMEURS

Huur onze ervaren CakePHP in voor front-end en back-end ontwikkeling voor webapplicaties, websites en APIs.
Als een onderneming met een goed team aan programmeurs kunnen we zowel eenvoudige als complexe projecten behandelen. CakePHP is een van onze favoriete frameworks vanwege de eenvoudige implementatie, de mogelijkheden en de snelheid van de ontwikkeling.

Laat onze programmeurs jouw capaciteitsprobleem oplossen